Etusivu > Harrastukset > 3-vuotiaiden kerho

3-vuotiaiden kerho

Syksystä 2005 alkaen: 3-vuotiaiden Vekkulien kerho

Kolmevuotiaana Elli aloitti ensimmäisen ihan oman kerhonsa, hän käy maanantaisin Vihdin seurakuntatalolla Vekkulit-ryhmässä, jossa on toistakymmentä 3-vuotiasta kerholaista. Taija ja Emma vievät Ellin kerhoon kymmeneksi ja hakevat kahdeltatoista. Kerhossa on jonkinlainen alkuhartaus, itse mukaan tuotujen välipalojen syönti (Ellillä on usein mukana mehua, leipää ja jokin pieni herkku kuten keksi tai hedelmä) ja leikkihetki. Usein kerhossa askarrellaan yhdessä. Kerhon oma laulu on virsi Ystävä sä lapsien.

Ellille kerho on ollut todellinen ylpeyden aihe. Hän on niin hyvin tyytyväinen siitä, että hän tekee jotain ihan itse ilman Emmaa tai aikuisia. Elli aika halukkaasti kerhon jälkeen kertoo, mitä kerhossa on tehty. Yleensä hänelle jää parhaiten mieleen, kuka on ollut järjestäjä, jonka tehtävänä on jakaa kaikille kerholaisille heidän omat reppunsa. Ellille tämä hänen elämänsä ensimmäinen luottamustehtävä lankesi eräänä syyskuisena maanantaina ja se olikin onnen päivä. Toinen kerhon kohokohta on ollut lelupäivä, jonne jokainen sai tuoda yhden oman lelun. Elli vei Pauliina-hauvan. Kolmas suuri elämys oli, kun hän yhtenä maanantaina sai ajaa pyörällä kerhoon ihan oma kerhoreppu selässä ja kypärä päässä. Muista kerholaisista tietysti silloin tällöin myös kuulemme. Ellille mieleen ovat jääneet ainakin Pikku-Taija sekä Leevi, jonka puuhia Elli seuraa hyvin kiinnostuneena.

Mikolle ja Marille Ellin Vekkuli-kerho on siitä jännä kokemus, että ensimmäistä kertaa Ellin elämässä tapahtuu jotain, josta me emme juuri mitään tiedä. Vaikka olemme olleet molemmat päivät töissä jo pidemmän tovin, olemme silti lastenhoitajien kertomien perusteella aina tienneet, mitä tyttöjen maailmassa tapahtuu. Nyt Ellillä on ihan oma juttunsa, josta hän kertoo vain valitsemansa asiat.

Sivun viimeisin muutos: "2005-10-31 21:27:36 mtreinik"