Etusivu > Tuotokset > Piirtäminen

Piirtäminen

[Elli-2002-12-12-1631]
[Elli piirtää Mamille äiteinpäiväkorttia]

2002

Elli aloitti piirtäjän uransa äitienpäivänä 12.5.2002 piirtämällä kortit Mamille ja Mummolle. Tämän jälkeen Elli on piirtänyt useita kortteja erilaisiin tilanteisiin kuten Ainon synttäreille ja Katrin valmistujaisiin. Kortteja tehdessään Elli on myös värittänyt sekä vaatteitaan että Marin ja Mikon sängyn lakanaa.

Elli on myös kokeillut piirtämistä tietokoneella. Käyttöliittymä tuotti hänelle hieman vaikeuksia, sillä piirtäminen keskeytyi aina hiiren syömisen ajaksi. Emme ole varmoja siitä, mitä ensimmäinen tietokonetekniikalla tehty teos esittää.

[Ellin ensimmäinen isänpäiväkortti]

Kädenjäljen tekeminen sormiväreillä oli aika haasteellista, sillä Elli olisi halunnut syödä maukasta keltaista maalia ja hänen näkemyksensä kädenjäljestä oli tiukasti suljettu nyrkki. Useamman yrityksen jälkeen Mikko-isi sai isänpäiväkorttiinsa kauniin avonaisen kämmenen. Ellin näkökulman mukaiset nyrkinkuvat päätyivät Ukin ja Papan kortteihin.

Vuodet 2004-2005

Aina kun Elli saa kynän käteensä hän piirtää. Vielä taide ei ole niin esittävää, että me muut heti oivaltaisimme, mistä on kyse, mutta Elli kyllä useimmiten itse tietää ja kertoo. Erityisen paljon Elli harjoittelee piirtämistä piirtolevyynsä, jossa tosin taide on katoavaista. Paperin ja sormien lisäksi tyttö on kesällä 2005 saanut alustaksi myös pihalaatat, sillä hän sai Saksan pikkuserkuilta hienot ulkoliidut, jotka lähtevät sateen mukana pois.

Sivun viimeisin muutos: "2005-11-04 21:01:02 mtreinik"