Etusivu > Ihmiset > Ystävät > Huhtikuunhelmet2002

Huhtikuunhelmet2002

[Huhtikuun helmet ensimmäistä kertaa koolla] [Huhtikuiset tontut pikkujouluissa]

Elokuussa 2001 avatuille Huhtikuun helmien sivuille on kirjoitettu jo yli 4300 viestiä. Listalla on noin satakunta osallistujaa, mutta aktiivisia kirjoittajia on enää noin kymmenen. Seuraavassa on joitakin viestejä, jotka Mari on Yahoogroups- keskustelupalstalle lähettänyt:

[Katja nukuttaa Anttia vaunujen keskellä] [Äidit ja huhtikuun vauvat Kirkkonummella] [Huhtikuun helmet ja Emilia-isosisko]

Nettiviestittelyn lisäksi Huhtikuun helmien äidit tapailivat jo raskausaikana, ja vauvojen synnyttyä on harrastettu lähinnä vaunuhyökkäyksiä kahviloihin Helsingin keskustassa, Itäkeskuksessa ja Isossa Omenassa. Kesällä 2002 treffattiin myös Kirkkonummella erään Huhtikuun helmen kotona. Kun vauvat vähitellen alkoivat liikkua, on istuskelu kahviloissa hankaloitunut, joten esimerkiksi joulukuiset pikkujoulut vuonna 2002 pidettiin Otaniemessä teekkareiden takkakabinetissa.

Vuosien edetessä tapaamis- ja kirjoitteluvauhti on merkittävästi vähentynyt, mutta yhä pidetään pienellä porukalla yhteyttä keskustelupalstan ja tekstiviestien avulla. Suuri osa Huhtikuun helmistä on myös saanut yhden tai kaksi pientä sisarustakin. Ellin sisko Emmakin syntyi suunnilleen samaan aikaan, kun neljä muutakin pääkaupunkilasta huhtikuun helmien pikkusisarusta, joista kaksi olemme tavanneetkin. Järjestelyt uuden tapaamisen eteen ovat taas kerran aluillaan.

[Huhtikuun helmet Isossa Omenassa] [Huhtitontuille pikkujoululahjoja]

Katso myös Huhtikuunhelmet2002-kuvagalleria.

Sivun viimeisin muutos: "2005-10-22 13:59:52 mtreinik"