Etusivu > Tapahtumat > Elli saa nimen > Ellin nimen juhlinta
Emman sivut

Ellin nimen juhlinta

[Nimiäiskortti]
[Nimijuhlan perhekuva]

Elliä ja Ellin nimeä juhlistettiin kolmilla eri kutsuilla. Sukulaiset kutsuttiin Marin vanhemmille Nummelaan iltapäivällä 2.6.2002 kahveille. Samana iltana oli kahvit Nummelan naapureille ja ystäville. Tästä parin viikon päästä 16.6.2002 järjestettiin Otaniemen Rantasaunalla nimisaunat kaikille muille ystäville. Rantsulla olikin puolen sataa aikuista ja kymmenen pientä lasta.

[Ellin nimijuhlien laulukvartetti]
Hyvät ystävät, juhla voi alkaa!
Sankarille me nostamme maljaa.
Sankarin nimi on Elli Maria,
ja hän onnittelumme nyt saa, tralalaa

[Nimijuhlakuva Mikosta ja Ellistä]

Sukulaisten nimijuhla

Nimijuhlien ohjelma alkoi mieskvartetin esityksellä. Janne, Mikko, Mikko H. ja Jan lauloivat tervetulolaulun, serenadin sekä Sinisen unen, joka oli muinoin Mikon iltalaulu. Tämän jälkeen Mari kertoi Ellin etunimien taustoista sekä suvun sukunimistä ja esitteli juhlaa varten tehdyn sukupuun. Ohjelmassa oli myös kummien puheenvuoro ja Katri luki katkelman Juhani Ahon romaanin Papin tytär alusta. Sitten Ellin Pappa soitti klarinetilla Magdaleenan ja Pikkukakkosen Nukkumatti, Nukkumatti lasten -laulun. Tämän jälkeen kokoelma nuoria vieraita, kummit, Pauliina ja Kurimon pojat, lukivat erilaisia Elli-runoja. Lopuksi katsottiin Mikon tekemä video Ellin ensi kuukausista. Tämän virallisemman ohjelman jälkeen syötiin ja juotiin ihanat kahvit, joista suuri kiitos kuuluu Ellin Mamille.

Naapureiden nimijuhla

Illalla naapureiden juhlissa oli pienoisin muutoksin sama ohjelma, mutta lopuksi lauloimme porukalla lastenlauluja myöhäiseen iltaan. Janne soitti pianoa ja Pauliina, Mikko ja Harjun pojat lauloivat. Ääntä lähti hienosti myös Matista, Timosta, Jukasta sekä juhlien naisväestä. Ellikin jaksoi juhlia hienosti. Lopulta hän nukahti laulujen keskelle mutta heräsi vielä hetkeksi kuuntelemaan Mikkihiirestä merihädässä.

[Elli ja Mami nimijuhlissa] [Pauliina, Janne, Jouni ja Sampo lausuvat Elli-loruja] [Naapurit Ellin nimijuhlissa]
[Kummikuva nimisaunassa]
[Mikko Hämäläinen ja Elli nimisaunassa]

Kavereiden nimijuhla

Rantasaunalla juhlimme vielä vähän rennommissa oloissa. Saunottiin, uintiin, grillattiin ja syötiin. Paikalla oli ystäviä monilta suunnilta: Marin waimokeystäviä, Marin ja Mikon opiskelukavereita, Nummelan-aikaisia koulukavereita sekä Mikon kuorokavereita. Osalla vieraista oli omat lapset mukana, joten pieniä ihmisiä oli yhteensä kymmenkunta.

Ohjelmana oli jälleen Elli-video sekä tehtävälipukkeet. Jaoimme vieraille pieniä tehtäviä, jotka olisi tarkoitus Ellin kanssa toteuttaa, ennen kuin tyttö tulee täysi-ikäiseksi.

[KatriNja MaijaW grillaavat nimisaunassa] [Tuomaa ja Kaisa nimisaunassa]
Sivun viimeisin muutos: "2007-06-27 20:39:17 mtreinik"